Tutustu kissoihimme

Albergassa asuu viisi tyttökissaa: Alla, Iines, Irina, Lilla ja Sansa. Alla ja Iines tulivat ensimmäisinä kissoina yhtä matkaa sijoituskissoiksi ja saivat kasvattajilleen yhdet pentueet. Alla on kahden Albergan pentueen emo, Iines ei saanut enää muita pentuja. Irina on ensimmäisestä Albergan pentueesta, ja Lilla taas on Irinan pentu sen ainoasta pentueesta. Sansa on Lillan pentu ja neljäs kotona asuva sukupolvi. Etäperheeseen kuuluvat tytöt Usva ja Siri sekä kollipoika Zoro.

Albergan kissat

Alla (SC FI*Hana-Bi Biutiful) on seurallinen kissa, joka mieluiten viettää aikaansa ihmisten seurassa. Se on ovella vieraita vastassa, ja saattaa hypätä syliin tai olkapäälle. Omaa ihmistään se seuraa, neuvoo ja auttaa lähes kaikissa tämän toimissa.
 Iines (FI*Inkilee Punakaneli) on kissaperheen pää ja äitihahmo: lämmin, hellä ja pehmoinen kissatäti. Kaikille kissoille on Iineksen vieressä aina tilaa. Erityisesti se rakastaa pentuja ja pennut sitä. Iines viihtyy mielellään myös itse sylissä ja on hyvän ruuan ystävä sekä utelias kaikkea uutta kohtaan.

Lilla, Irina ja Iines

Irina (SP CH FI*Albergan Aarnivalkea) on perheen pelle, joka hauskuttaa metkuillaan ja ilmeillään, ja ilmaisee ajatuksiaan estottomasti. Se heittäytyy usein puskemaan koko vartalollaan, mutta saattaa myös sihistä ja pihistä, jos sen toiveita ei ymmärretä tai toteuteta.
Lilla (FI*Albergan Hafanana) on ujo, kiltti ja hiljainen tyttö, ja aina innokas leikkimään. Lilla rakastaa Iinestä yli kaiken, mutta viihtyy myös muiden kissojen kanssa.

Sansa (FI*Albergan Kuunsilta) on perheen kuopus Lillan toisesta pentueesta. Sansa on kiltti, kekseliäs, seurallinen, hyväntuulinen ja leikkisä pikkukissa.

Usvalla (FI*Albergan Meriusva) on perheessään kaverina kolme kissaa: Kiki, Muru ja Hippu, sekä neljä lapsiystävää. Usva on Allan pentu.


Usva vajaan 10 kuukauden iässä

Usva ja Kiki

Zoro (FI*Albergan Illansuu) on rento ja huoleton poika, joka asuu toisen omistajansa Mirellan perheessä. Zoron emo on Lilla.
 


Siri (FI*Albergan Kala-Maija) asuu sijoituskodissa. Siri on Usvan ja Zoron pentu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti