Tutustu kissoihimme

Albergassa asuu viisi tyttökissaa: Mummu Alla, Irina, Lilla, Sansa ja Senna. Mummu on kahden Albergan pentueen emo, ja Irina on sen pentu ensimmäisestä Albergan pentueesta. Lilla on Irinan pentu sen ainoasta pentueesta. Sansa ja Senna ovat Lillan pentuja ja neljäs kotona asuva sukupolvi.

perjantai 19. lokakuuta 2018

Shoppailuvinkit kissojen maailmannäyttelyyn

Tampereella järjestetään lokakuun viimeisenä viikonloppuna Suomen oloissa ennennäkemättömän suuri kissanäyttely FIFe World Show 2018, eli kissojen maailmannäyttely. Mukaan on ilmoittautunut peräti 1563 kissaa eri puolilta maailmaa.

Kun kissaväki kokoontuu vuoden päätapahtumaan, on paikalla tietysti tavanomaista kattavampi edustus myös lemmikkitarvikkeiden kauppiaita, ja valikoimaa onkin riittämiin. Paikalla on myös harvemmin Suomessa vierailevia ulkomaisia kauppiaita, joiden valikoimaa pääsee tavallisesti ihailemaan vain nettikaupoissa.


Jotta vältyttäisiin hullupäivämäisiltä heräteostoilta ja aikaa jäisi muuhunkin - esim. kissan esittämiseen - on meillä ostoslista valmiiksi suunniteltuna. Tänne on koottu omia suosikkejamme kauppiaiden joukosta. Kaikki sponsorit ja kauppiaat löytyvät täältä. Messutarjouksia on varmaankin luvassa, joten nyt säästöpossut ylösalaisin ja ostoksille!Saksalainen KatzenDeko valmistaa aikaa ja kulutusta kestäviä ulkonäöltään neutraaleja kiipeily- ja raapimakalusteita sekä lemmikkipesiä ja -petejä. Tekstiiliosat ovat konepestäviä, ja niissä on nykyisin laaja värivalikoima, joten kalusteiden ilmettä voi vaihdella ja muokata itselle mieluisaksi. Kalusterungoista voi koota erilaisia kokonaisuuksia joko valmiiden kokoonpanomallien tai oman mielikuvituksen mukaan. Osastolta löytyy myös leluja, mm. ärhäkkään hajuisia valerianatyynyjä, joita kissat rakastavat. Yleensä KatzenDeko vierailee Suomessa vain kerran vuodessa, Surok ry:n kesänäyttelyssä.

KatzenDekon tekstiiliosat ovat konepestäviä

Eläintarvike sydänystävälle kannattaa seuraavaksi poiketa katsomaan, onko myynnissä kumiharjaa, joka on verraton kapine huonekalujen puhdistamiseen kissankarvoista. Sillä voi tehokkaasti rapsutella myös pesien ja petien saumoihin kertyvän nöyhdän pois. Sydänystävä myy myös laadukasta Power of Nature -ruokaa.
En muista harjan merkkiä, mutta tältä se näyttääKotimainen Ananimalab toi viime vuoden keväällä markkinoille seinään kiinnitettävät kiipeilykalusteet. Tuotteet ovat laadukkaita ja kauniita, ja sulautuvat monenlaiseen sisustukseen. Meillä on joitakin Ananimalabin kalusteita, ja kokemuksia niistä voi lukea tästä postauksesta.
Arja´s Art myy Arja Vänttisen suunnittelemia ja valmistamia nahkavaljaita. "Vänttiset" ovat pehmeää nappanahkaa ja kissalle miellyttävät käytössä. Valjaat ovat ns. 8-malliset, joten ne on helppo pukea kissan ylle. Myynnissä on myös nahkakoruja ja -kukkaroita.

Vänttisen valjaat
 


Leluostoksille suunnataan tanskalaisen Burgardin.dk:n osastolle. Yrityksen päätuotteet ovat näyttävät näyttelyhäkkiverhot ja kauniit kissanpesät, mutta myynnissä on myös kissojen suosikkileluja, voimakastuoksuista valerianaa sisältäviä lelutyynyjä. Kokemuksen opettamana en kehota ketään pakkaamaan näitä ostoksia samaan kassiin omien vaatteiden kanssa. Myös Catboutique.netin leluvalikoima vaikuttaa nettisivujen perusteella kiinnostavalta.


-Näitä lisää!

Kissanruuasta messusuosikkimme ovat PrimaCat, Tujoma ja SLN Import. PrimaCatilla on usein ollut kaupan hintoihin verrattuna varsin hyviä messutarjouksia meillä maistuvista perustonnikalasta ja -kanasta. Tujoman valikoimiin kuuluvat niin ikään meillä syötävät LifeCat-tuotemerkin tonnikala- ja kanapussit. LifePetin tuotteet on muuten sertifioitu delfiiniturvallisiksi. SLN Import tuo maahan Acanan ja Orijenin ruokia, ja monesti messutarjouksilla on saanut näitä ruokia pikkupusseissa edullisemmin kuin nettikaupan säästöpakkauksina.Ja jos kissanpissahätä yllättää, saksalaisen Schulzen valikoimiin kuuluu erinomainen SoftCat-kissanhiekka. Sen saatavuus Suomessa on olematonta, joten jos hiekkaa löytyy Tampereelta, kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun. Hiekka on ekologista, kevyttä ja pölyämätöntä, ja tekee napakan paakun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti